Tűzzománc ékszerek

Egyedi tervezésű, kézzel készült tűzzománc medálok

Válogass minőségi, kézműves, vörösréz vagy ezüst alappal készített tűzzománc medálok széles választékából és találd meg a tökéletes, időtálló kiegészítőt!

Fenntartható tervezés

Fontos számomra hogy a fenntarthatóság jegyében hosszú életű, etikusan és környezetbarát módon előállított, egyedi tervezésű ékszereket alkossak, melyekből csak pár darab készül, így biztos lehetsz benne hogy igazán egyedülálló alkotást kapsz.

Minőségi alapanyagok

Ékszereim kizárólag gondosan megválogatott, megbízható forrásból származó minőségi alapanyagokból, drágakő, valódi ásványok vagy igazi gyöngy felhasználásával készülnek, így nem csak szép de időtálló ékszereket viselhetsz.

Kézműves termék

Az általam készített ékszerek mindegyike teljesen egyedi tervezésű, kézzel készült alkotás, melyet gondos odafigyeléssel és precizitással, akár több héten keresztül készítek, hogy olyan tökéletes és egyedülálló ékszert kapj, amilyet megérdemelsz.

egyedi készítésű tűzzománc ékszer medál

Tűzzománc ékszerek

Mind a(z) 9 találat megjelenítve

3 év garancia

3 év garancia

Minden általam készített,ékszerre 3 éves garanciát vállalok, így vásárlás után is bármikor fordulhatsz hozzám ha esetleg gond lenne a termékkel.

Gyors szállítás

Gyors szállítás

A webshopból megrendelt termékeket már 5 munkanapon belül a kezedben tarthatod.

Biztonságos kártyás fizetés

Biztonságos kártyás fizetés

A biztonságos és kényelmes vásárlás érdekében a webshopban nem csak előre utalással de akár bankkártyával is fizethetsz.

Ha valami igazán különlegeset keresel!

Egyedi megrendeléssel kapcsolatban
keress bizalommal e-mailben vagy telefonon!