Karkötők

Egyedi tervezésű, kézzel készült ezüst karkötők

Válogass minőségi, kézműves ezüst karkötők széles választékából és találd meg a tökéletes, időtálló kiegészítőt!

Fenntartható tervezés

Fontos számomra hogy a fenntarthatóság jegyében hosszú életű, etikusan és környezetbarát módon előállított, egyedi tervezésű ékszereket alkossak, melyekből csak pár darab készül, így biztos lehetsz benne hogy igazán egyedülálló alkotást kapsz.

Minőségi alapanyagok

Ékszereim kizárólag gondosan megválogatott, megbízható forrásból származó minőségi alapanyagokból, nemesfémek, drágakövek és valódi ásványok felhasználásával készülnek így nem csak szép de időtálló ékszereket viselhetsz.

Kézműves termék

Az általam készített ékszerek mindegyike egyedi tervezésű, kézzel készült alkotás, melyet gondos odafigyeléssel készítek, hogy olyan ékszert kapj, amilyet megérdemelsz.

egyedi tervezésű ezüst karkötő

Ezüst karkötők

Nincs találat

A keresett oldal nem található. Próbálja meg finomítani a keresést vagy használja a fenti navigációt, hogy megtalálja a bejegyzést.

3 év garancia

3 év garancia

Minden általam készített,ékszerre 3 éves garanciát vállalok, így vásárlás után is bármikor fordulhatsz hozzám ha esetleg gond lenne a termékkel.

Gyors szállítás

Gyors szállítás

A webshopból megrendelt termékeket már 5 munkanapon belül a kezedben tarthatod.

Biztonságos kártyás fizetés

Biztonságos kártyás fizetés

A biztonságos és kényelmes vásárlás érdekében a webshopban nem csak előre utalással de akár bankkártyával is fizethetsz.

Ha valami igazán különlegeset keresel!

Egyedi megrendeléssel kapcsolatban
keress bizalommal e-mailben vagy telefonon!