Bemutatkozás

Ismerd meg az alkotót

Erdélyi Zsuzsa Ékszertervező egyedi ékszer webshop

Lélekkel megtölteni egy tárgyat, megmunkálni, széppé tenni

Ez a vágyam, hitvallásom, feladatom ötvösként és aranyművesként is.

Tíz éve szerettem bele az ékszerkészítés világába, kezdetben csak tűzzománc ékszereket készítettem réz alapanyagból, majd később teljesen magával ragadott az ezüst eleganciája. Így elvégeztem a 3 éves ötvös és aranyműves szakmai képzést.

A bennem élő töretlen szenvedély és az évek során megszerzett tudás és tapasztalat gyümölcseként 2021-ben megszületett az Erdélyi Zsuzsa Ékszer márka és webshop, melynek köszönhetően még több emberhez juttathatom el a szívvel-lélekkel készült egyedi ékszereimet.

A kezem alatt készült tárgyak egyedi, kisszériás ékszerek, melyek gondosan megválogatott minőségi alapanyagokból, drágakő vagy igazi gyöngy felhasználásával készülnek, így minden alkalomra tökéletes választás lehet.

Vállalkozásom víziója, hogy kézzel készült ékszereim olyan vagány és határozott nők választása legyen, akik mindennapi megjelenésükben is az egyediségre és az önkifejezésre törekszenek.

Erdélyi Zsuzsa Ékszertervező egyedi ékszer webshop

Erdélyi Zsuzsa

Ékszertervező

Így készülnek az ékszereim

Fenntartható tervezés

Fontos számomra hogy a fenntarthatóság jegyében hosszú életű, etikusan és környezetbarát módon előállított, egyedi tervezésű ékszereket alkossak, melyekből csak pár darab készül, így biztos lehetsz benne hogy igazán egyedülálló alkotást kapsz.

Minőségi alapanyagok

Ékszereim kizárólag gondosan megválogatott, megbízható forrásból származó minőségi alapanyagokból, drágakő, valódi ásványok vagy igazi gyöngy felhasználásával készülnek, így nem csak szép de időtálló ékszereket viselhetsz.

Kézműves termék

Az általam készített ékszerek mindegyike teljesen egyedi tervezésű, kézzel készült alkotás, melyet gondos odafigyeléssel és precizitással, akár több héten keresztül készítek, hogy olyan tökéletes és egyedülálló ékszert kapj, amilyet megérdemelsz.

egyedi tervezésű ezüst karkötő

Minőség, elegancia, szépség

Válaszd te is különleges, egyedi tervezésű ezüst és tűzzománc ékszereim!